Ads 468x60px

Assasin’s Creed va avea noi provocari si continut in fiecare luna



In timp ce Ubisoft s-a grabit sa-l introduca pe Connor si sa se ocupe de Campania de single player din Assasin’s Creed 3, putem spune ca in “partea” de multiplayer nu s-a facut mare lucru pentru Assasin’s Creed: Brotherhood .

Cel ce dezvolta multyplayer-ul de la Ubisoft –Annecy- a spus ca Assasin’s Creed 3 se va concentra mai mult pe multiplayer.


Abstergo l-a transformat pe Animus intr-un lucru comercial, pentru consumatorul care vrea sa retraiasca trecutul intr-un format HD. In fiecare luna, Ubisoft va oferi jucatorilor noi lucruri ce pot fi deblocate dupa un anumit challenge. “Pe parcusul jocului si cresterea caracterului in level, accesezi mai multe videouri si fisiere. In fiecare luna vei avea noi provocari ce vor debloca continut nou care va continua storyline-ul pe parcursul anului,” spuse cel de la Ubisoft.



Mediul inconjurator din multiplayer va avea un impact mai mare asupra gameplayului- vremea se va schimba, ploi sau viscole ce vor avea un impact asupra vederii jucatorilor, iar playerul va puteasa sa se foloseasca de aceste “avantaje” omorandu-si tinta cu sticle sau topoare.  Cei de la Ubisoft au “creat” doua moduri de joc ,unul bazat pe “valuri” in co-op unde playerii isi urmaresc tinta prin mediul inconjurator si ii omoara, si cel traditional de 4v4 pe echipe.

aceasta stire a fost scrisa de -ERDIN- , deci aveti pe cine injura pentru eventuale probleme
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu