Ads 468x60px

Black Mesa apare pe 14 Septembrie

Ati fi crezut ca ziua asta nu mai vine niciodata, si totusi nu a venit inca, dar Black Mesa acym are o data de release. Dupa 8 ani de dezvoltare, remake-ul Half-Life – ului in Source engine va fi gata pe 14 septembrie. Cu exceptia faptului ca nu va fi chiar complet; ecipa inca lucreaza sa extinda Sectiunea Xen si planuiesc sa o scoata mai tarziu.



Pe 14 septembire, ar trebui –teoretic, daca ei chiar o spune pe bune de data asta- - sa ne intoarcem in complexul Black Mesa, conducatrul proiectului „cman2k” a anuntat pe forumuleditorilor . Aceasta editare recreeaza clasicul FPS al Valve cu toate poligoanele, umbrele, particulele si physics pe care toti le asteptam de la Source Engine.

Nu este un remake exact, nu conteaza. Echipa adauga noi linii de dialog, in timpul in care Xen va fi departe de scurta scena de final pe care toti o stim si o uram atunci cand ne intalnim cu el.

„Xen va fi un joc complet , va fi bazat pe el, nu va fi un epilog al jocului ci  mai degraba un capitol cu totul nou”, ne spune dezvoltatorul 
Dezvoltarea lui Xen este deja in desfasurare si echipa spera sa o termine  „intr-un timp rezonabil”, deci sa speram ca nu va trebui sa asteptam pana in 2020.

„Cman2k” a adaugat, „Credem ca asta este o cale grozava pentru a adauga un sentiment de completare de 8-10 ore de experiente si cu un final solid, va face ca fanii sa fie fericiti si ne va ajuta sa facem cel mai tare joc posibil.

DE aici puteti asculta soundtrack-ul .

Si aici puteti viziona un video care s-a „scurs” si ne arata  cum e  capitolul „On a rail” - Black Mesa, incluzand si vocilemai la misto.


aceasta stire a fost scrisa de -ERDIN- , deci aveti pe cine injura pentru eventuale probleme

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu