Ads 468x60px

Microsoft a dezvaluit noua tableta „Micrsoft Surface”


In urma conferintei de presa care a avut loc  azi, Microsoft a atras atentia  si imaginatia celor din lumea tehnologiei prin anuntarea dezvoltarii unei noi tablete care va rivaliza cu Ipad-ul celor de la Apple.
Speculatiile sustin ca Microsoft ne va da o tableta care va
fi
puternic integrata in Xbox360. In orice caz, acea parte a povestii
nua apucat sa fie sustinuta de nimic in urma acestei conferinte.
Kinect a fost mentionat de cateva ori, dar  daor in asa zisa lista de realizari pe plan tehnologic ale Microsoft.
Entuziastii de gadgeturi pareau destul de incantati de noua tableta care va rula Windows 8. Suntem pozitivi in privinta faptului ca aceasta va functiona  chiar bine cu Xbox 360 Smart Glass, dar Microsoft nu a mentionat niciodata aceasta legatura/functionalitate a tabletei.  In schimb au petrecut mult timp concentrandu-se asupra caracteristicii de calculator pe care le va avea tableta, forma acesteia si invelisul  magnetic ce este folosit pe post de tastatura.

Puteti gasi toate informatiile necesare despre acest gadget nou si trasaturile sale in numeroasele documente pe care Microsoft le-a facut publice in timpul conferintei. Nu exista informatii despre pret  si perioada cand aceasta va fi lansata pe piata, dar acestia au „promis” ca vor discuta despre asta un pic mai tarziu (bineinteles) si ca se asteapta ca tableta sa fie destul de buna  pentru a fi in competitie cu celelalte. 

1 comentarii:

  1. Firar comenturile ale dracu!!! In sfarsit. Am citit ca vor fi doua variante: una cu procesor ARM alta cu Intel, conectata la un fel de tastatura, creata exclusiv de MIcrosoft (oare ce vor spuna producatorii de hardware care si-au facut sperante din chestia cu tabletele si windows 8) totusi este f. eleganta. Daca va avea niste performante decente + un pret accesibil prefer asta in defavoare unui IPAD!!!

    RăspundețiȘtergere