Ads 468x60px

Kung Fu Strike: The Warrior's Rise

Jocurile vechi le intrec pe cele din prezent , nu e o afirmatie ci un adevar , crudul adevar , si cam care ar fi motivul?.... hmmmm, sa gandim putin, pai in primul rand jocurile de azi nu aduc nimic nou, sincer nimic nou, shooterele sunt shootere... aproape identice,... bine , sunt clasate... unele futuriste altele militare, dar cele futuriste sunt de multe ori la fel, sau aproape la fel, iar de cele militare stiti
deja..... exista vre-o diferenta notabila intre modern warfare , modern warfare 2 , si modern warfare 3?... NU, in afara de campania aia de 5 ore NIMIC, dar e vina noastra, noi le cumparam produsele, noi cerem sa fie asa...
Dar bine ca exista jocurile Indie nu? ... eh asa zicem si eu, care vin ca o gura de aer proaspat cand esti sufocat de clone, e relevant ce zic?
Uneori se fac jocuri ,pentru a ne aminti de vremurile de mult apuse , de jocurile de pe terminator, sau NES...(nu am avut NES) , asa este si Kung Fu Strike: The Warrior's Rise, dupa cum cred ca v-ati dat seama din titlu e un shooter cu pumnii .... glumesc... de fapt e "action beat-'em-up fast-paced combo-based kung fu fighting" sau cum il numesc eu COMBO FACTORY, e mai simplu nu?
Povestea nu e cine stie ce... e prezentata sub forma unor imagini pictate... si este de ajuns incat sa dea sens actiunii, sincer la un asemenea joc nu e nevoie de mai mult.
Gameplay-ul consta in eliminarea unor valuri de inamici intr-un timp si spatiu prestabilit (ai un anumit spatiu de desfasurare pe care nu il poti depasi), cu cat vei termina mai repede inamicii cu atat vei primi mai multe puncte, puncte pe care le vei investii in miscari, sau skill-uri, dar nu iti vor aparea automat in shop ci trebuie sa le castigi de la inamici venind sub forma unor pergamente, miscarile sunt simplu de executat , existand doar doua butoane de atac:
(BUTOANE PRESTABILITE) J - pentru atacuri usoare, dar care nu pot penetra garda inamicului,
                                                   K- pentru atacuri grele , executate din saritura cu piciorul, de obicei sunt folosite pentru penetrarea garzii, si pentru proiectarea adversarilor cat mai departe, mai exista si un buton de eschiva     L - (dodge) si un buton pentru Garda SPACE,  cu aceste bunoane puteti face combinatii de atacuri, executarea unui atac poate depinde si de durata apasarii unui buton, sau de pozitia jucatorului fata de adversar.
Muzica putea fi ceva mai antrenanta , dar se imbina perfect cu stilul grafic , deci isi face treaba.
La Sfarsitul fiecarei mape va trebui sa va confruntati cu un "BOSS" (da... vremurile bune...) de obicei dupa eliminarea lor veti primi combinatii noi.
Jocul a fost dezvoltat de catre Qooc Soft (Primul lor Joc) , a caror scop este sa distreze oamenii prin jocurile lor ( un scop nobil nu?.... eh deocamdata... doar sa dea de gustul banilor si vom vedea atunci.) 
Nu sunt multe de zis despre acest joc,... nu sunt parti ascunse , nu sunt parti profunde, e doar un joc a carui scop este sa distreze jucatorul, si o face bine .
Era sa uit de componenta  Multiplayer, care este doar local, si vine sub forma unui coop , sau Player vs Player.

Jocul poate fi gasit pe steam la pretul de 8 Euro, daca vi se pare scump asteptati o oferta, sunt sigur ca va veni in curand



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu