Ads 468x60px

Cargo Commander



Initial am incercat sa fac un review la Medal Of Honor Warfighter (ala nou), dar m-am lamurit cam cum sta treaba cu el,  isi merita nota din metacritic pe deplin ...
Nu cu mult timp in urma, am dat pe youtube de un trailer, a ceea ce parea un -action platformer, asta pana am reusit sa il incerc
Jocul se numeste Cargo Cammander , nu lasati numele generic sa va induca in eroare, jocul e cat
se poate de special (nu cu conotatia pe care a primit-o recent cuvantul) , si pleaca de la premisa ca toti trebuie sa ne castigam painea cumva.
 Asa este si personajul nostru , isi gaseste de lucru pe o statie orbitala, cubica, care inglobeaza si un dormitor astfel ca poate sa munceasca  acasa. Aceasta statie, sau apartament cum vreti sa o/(il)  vedeti, este dotat(a) cu un supermagnet capabil sa atraga contaierele in jurul carora orbiteaza ,treaba personajului este de a perfora aliajele containerelor cu ustensilele din dotare, de a lua tot ce se afla inauntru si de a le aduce pe statie  , tot ce se afla inauntru, fiind niste cutii albastre in interiorul carora se gasesc obiecte care ar putea fi refolosite . dar si arme, munitite, despre care voi vorbii mai incolo.
Containerele au diferitre forme si dimensiuni, pot fi cubice sau pot fi structuri imense, cum spuneam , acestea sunt atrase de supermagnet, si dupa principiul cum ca daca un corp feromagnetic atinge un magnet devine la randul sau magnet, acesta va atrage un alt container in continuarea lui. Tu va trebuii sa intri in toate, sau in cate poti ; pentru ca ai un timp limitat , magnetul nu tine o vesnicie asa ca va trebuii sa te grabesti, insa problema vine atunci cand te aflii in ultimul container , iar ele incep sa se desprinda , pe langa asta au prostul obicei de a se si dezmembra  asa ca vei fi aruncat in spatiu de unde va trebuii sa cauti aer intr-un alt container, si tot asa pana la statie.
Aceste containere, sunt atrase aleator, nu au o anumita oridine, asta face jocul rejucabil
Bine bine , ziceti voi, dar cum pierzi / mori? ... pai , in containere de multe ori se vor gasi cristale, aceste cristale au abilitatea de a spawna creaturi, daca le spargi vei oprii spawn-area, noroc ca personajul este dotat si cu arme pe langa  acel drill, arme incorporate in brat ,
Exista tot felul de inaimici, de la cei explozibili, la cei asemenea unor viespii, capabile sa perforeze aliaje si ...  ei bine ...jucatorul ... acestea pot traii in spatiu fara probleme asa ca iti vor da de furca.
atunci cand esti distrus de inamic, (foarte , foarte des), nu vei murii ci vei incepe o noua zi, dar fara a se pune obietele acumulate pana atunci ... o noua zi, luata de la 0.
Armele sunt  gasite ca oricare alt obiect in containere, ele pot fi in numar de 2 simultan, gloantele de asemenea se gasesc  in containere. Cu ajutorul obiectelor acumulate anterior, poti upgrada aceste arme.
Motivarea muncitorului este aceea de a ajunge inapoi acasa, la familia lui,..visul oricarui manipulator de containere presupun .
Grafica , ii se potriveste perfect , are un ton colorat si nu se ia deloc in serios ,ceea ce e bine, nu pune accent mare pe detalii dar asta nu trage cu nimic in jos caliatatea,
Sunet: Primul lucru care mi-a sarit in ochi  fost coloana sonora , constituita dintr-o singura melodie cei drept ,dar superba ,cu o tenta de country , poate deveni totusi repetitiva la un momentdat, dar aceasta se aude doar pe statia spatiala, iar cum personajul va petrece timpul culegand cutii... este oarecum scuzabil.
Presupun ca sunt multe alte lucruri de spus dar... va las sa incercati pe pielea voastra , orice as spune e de 1000 de ori inferior jocului,
PS: lasati-mi un comentariu cu scorul maxim pe care l-ati acumulat, m-am plictisit sa ma depasesc singur








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu