Ads 468x60px

Family Guy Back to the Multiverse


Sunt genul de om care prefera sa creada ca viata nu e un film de comedie, nu e amuzanta si nu poti face numai tampenii cu speranta ca ceva cu adevarat inmportant ti se va intampla, viata e mixta , are parti serioase si parti amuzante, dar atunci cand iti traiesti viata sub forma de comedie risti ca viata sa te ia in ras...
Nu ma numar printre fanii Family Guy, dar asta doar pentru ca nu am timp sa ma uit... totusi am aflat destul de multe despre personaje , tipul de comedie pe care il promoveaza si in mare... universul in care se desfasoara , cu toate astea scurtmetrajul Larry & Steve parca arata ceva mai bine (de la Larry & Steve porneste tot) ... cel mai interesant personaj mi se pare Brian (cainele), si intr-o oarecare masura Stewie ... si Primarul... primarul e amuzant.

Exista 2 episoade "Road to the Multiverse" din sezonul 8 si The “Big Bang Theory” de care se leaga jocul ,din cate stiu eu in cadrul acestor episoade Brian si Stewie calatoresc in diferite realitatii (dimensiuni paralele) pentru a il opri pe Bertram (un personaj negativ) sa distruga realitatile, sau realitatea din care vine Stewie sau ceva de genu... chiar trebuie sa vad episodul, oricum la sfarsitul episodului “The Big Bang Theory” Stewie il omoara pe Bertram , problema e ca acesta omoara doar o versiune a lui Bertram, intelegeti?

Cum spuneam episoadele se leaga de joc prin faptul ca o versiune a lui Bertram se intoarce sa ii faca viata lui Stewie un calvar ( ehh e si Brian pe acolo ca si victima colaterala) dar pentru asta are nevoie sa se duca in diferite dimensiuni si sa convinga oamenii din ele sa ii creeze o arma de distrugere in masa  cu care sa se intoarca mai apoi pentru a o pune in functiune,oricum  ideea este ca Stewie il ia pe tovarasul sau blanos la o plimbare interdimensionala ,dar nu inainte de a se echipa cu un arsenal destul de limitat la inceput dar care se imbogateste pe parcurs, sa nu uit sa mentionez ca genul jocului este un third person shooter , deci se va trage in acest joc.

Back to the Multiverse !!!

Prima dimensiune in care vei calatorii este una dominata de elemente grecesti, stati linistiti Alexandru Macedon nu a reusit sa cucereasca lumea si nici sa supravietuiasca betiei din cauza careia a si murit , ci una dominata de fraternitati din timpul colegiului in genul ( Beta house etc.) ,  inca din prima misiune ne putem da seama cam cum sta treaba cu jocul, iar perspectiva se pastreaza pana la final, nu spun ca ar fi plictisitor doar ca tiparul este acelasi, o misiune principala, si una sau doua secundare bazate pe adunarea unor lucruri, (poze cu tipe goale in prima misiune) . Un lucru interesant este ca au refacut faze si replici din serial ... defapt replicile au fost copiate dar ma rog. Este enervant ca dupa terminarea misiunii principale se trece direct  la nivelul urmator si nu ti se da sansa de a finaliza misiunea secundara,

Jocul are umor, acel tip de umor nesimtit si exagerat, dar care e foarte amuzant si care a facut seria celebra , cutscene-urile nu se abat de la aceasta regula dar pe departe cele mai amuzante faze ti se intampla atunci cand te uiti cu atentie cu ce se ocupa in acel moment celelalte personaje, in special Peter, care este omniprezent in toate dimensiunile + ca are o dimensiune proprie pe care el o guverneaza ca sa zic asa ( e ceva legat de pirati ...Arrrgg)
Cum spuneam, jocul este un Third person shooter, deci mecanicile sunt aceleasi ca in toate jocurile de acest gen, ce-i drept aduse la forma cea mai simpla, in genul ca pe scroll avem inventarul, pe click -dreapta tintirea si pe click stanga - trasul,  ar fi fost interesant daca am fi putut combina armele intre ele,
Presarate pe mapa se gasesc portaluri interdimensionale care duc  la un magazin de unde ne putem cumpara arme,costume, si consumabile, dupa ce le deblocam (in general pentru deblocarea acestora este necesara indeplinirea unor conditii)
Jocul poate fi jucat local coop cu un prieten, defapt e facut pentru asta, dar atunci cand te joci de unul singur iti poti schimba personajul in timp real , Stewie e cel cu armele laser si tot ce inseamna transformarea inamicilor in cenusa, iar Brian e cel cu armele de precizie (sniper...!) 
Stilul grafic este acelasi ca si in serial si in jocul online, adica de desen animat desigur , coloana sonora sesizabila nu pot spune ca am intalnit , defapt nici nu stiu daca are muzica , dar voice actingul este realizat de cei care o fac si in serial deci nu poate fi rau, doar ca in unele cazuri, in mare parte cand nu e in tipul unui cutsecene vocea este preluata din serial , ceea ce nu dauneaza cu mult jocului.

Dupa finalizarea tuturor misiunilor (nu sunt multe) , puteti arunca o privire in challenge , asta daca vreti sa deblocati niste costume in plus, iar daca aveti ocazia sa capaciti un prieten in versus faceti-o.
Pretul cred ca este putin cam exagerat, adica cu 40 de Euro iti poti cumpara jocuri mult peste acesta , va sfatuiesc daca vreti sa il cumparati... sa asteptati pana la o reducere ceva mai mare ( 75% )
Serialul in schimb este destul de bun , mai ales daca preferati un umor nesimtit si exagerat .










0 comentarii:

Trimiteți un comentariu